måndag 6 juli 2009

Surt väder, glada miner!

Hej Hopp!
VARNING: Följande inlägg innehåller på tok för mycket gott och sockerkänsliga föräldrar/familj/vänner och övriga kan därför hoppa över följande stycke:
Surt väder till trots har dagen gått i söthetens tecken. Under förmiddagen var det några av barnen som bakade kladdkaka så det stpg härliga till, som de sedan bjöd hela kollo ( även ledarna) på till fikat. Under eftermiddagen stod sedan tårttävling på schemat där de olika grupperna fick ett antal mer eller mindre passande tårtingredienser att med endast fantasin som gräns komponera sitt bidrag med. Även ledarna gav sig in i tävlingen men hade inte en chans mot gula gruppens "läckersmulan".

Som om inte allt detta var nog så gjorde GLASSBILEN ett bejublat besök på gården. När vi nu nästan hade socker pumpandes i blodet bestämde vi oss för att förbruka lite energi på vattensport. Att det är grått ute är INGET hinder för att bada!!
Kvällen avslutades med ett gammalt hederligt folknöje: Lotto. Ja, fast i kollos egen tappning såklart. Här kan får man tävla i knäckespelet, air gun och vinna priser som middag för två på bryggan eller kungaplatsen på nästa bio. Nu sover alla barn sött(!!). Vi gläds åt att det är massa massa kollodagar kvar!